diumenge, 1 d’agost del 2010

TERCERA TROBADA DE BLOGGERS A LA CIUTAT DE VIC!!!!

Tot sembla comfirmat i sembla que aquest any la responsabilitat de muntar la trobada per tota la gent del bloc de TV3 serà pels vigatants i vigatanes.

Segons tot sembla indicar el dia escollit per la trobada és el 16 d'Octubre i s'espera una gran presència dels aficionats de la meteorologia a la nostra ciutat. De moment i a falta de dos mesos ja hi ha comfirmades 24 persones això vol dir que a l'hora de la veritat podriem rescar la centena.

La veritat és que des de meteovic, els donaré la benvinguda i restaré a la seva disposició perque mentre estiguin a la nostra ciutat no els falti de res. Per organtizar aquest event tindré la col.laboració d'en Xevi i l'Anna i de ben segur que farem una trobada que es recordarà durant temps.

Per tant demano que a partir d'ara deixeu un comentari els que ja teniu clar que vindreu i sinó envieu un mail a jordipamplona@hotmail.es

Moltes gràcies i benvinguts a VIC!!!!

Jordi

2 comentaris:

joannadal ha dit...

Hola Jordi, soc l'empordanet, jeje, tu ves preparant-ho tot, que ja veuras com ho pasem millor que un porc en una bassa, jajaja.

Una abraçada.

danisantboi ha dit...

Hola,som el Dani i la Patri!nosaltres no hi faltarem,aixi que prepareu una bona festa!una abraçada Jordi.