dijous, 22 d’octubre del 2009

FI DE LES PLUGES, PERÒ ALERTA EL VENT!!!

Sembla que l'episodi de pluges ja ha passat. En zones de la costa barcelonina inclosa la capital del país, han recolllit fins a 76 litres amb ruixats subtats que han creat alguns problemes a la gent.

A la nostra zona, cal destacar que a Vic (en els tres dies de precipitació)s'han recollit uns 61 litres d'aigua, una bona quantitat.
A la població de Sant Feliu Sasserra s'han recollit un total de 63 litres (segons els alumnes de l'escola CEIP Els Roures).

També han aparegut les primeres precipitacions en forma de neu, especialment a la zona de la Val d'Aran i el Pallars, tot i que els gruixos acumulats tendiran a desaparèixer el cap de setmana ja que es recuperarà la temperatura i la fondrà.

A la foto cel tapat des d'Oristà.

Ara la preocupació és en els dos extrems del país: terres tarragonines i l'Empordà, on el vent pot arribar a màximes de 130 km/h. Hi ha un avís del servei meteorològic de Catalunya en que s'adverteix de les ventades.Per tant davant d'aquesta advertència cal extremar les mesures de seguretat per tal de que no hi hagi cap mal personal.

Gràcies i PRECAUCIÓ DAVANT DEL VENT!!!!


Jordi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi no t'enfadis amb mi pero no en tens ni idea.Pere

Anònim ha dit...

Ànims Jordi passa d'aquest tal Pere.
Meteo3

Jordi Pamplona ha dit...

Pere, sóc de bon taranà i accepto de bon grat el teu comentari. Lo bo del cas és que per mi la meteorologia és una afició i una passió i no en sóc pas professional. De totes maneres gràcies per visitar el meu bloc, ja que comentaris com els teus m'animen a seguir aprenent cada dia una mica més. Tot i que últimament afino molt no?

Meteo3 Gràcies pels ànims.

Nawal ha dit...

jordii jo volia k n i agesin plujes po mool menys vent jejejejj au va Cuidat i kuntinua mb el teu blog i k arriveu mol lluny t i el teu blog k es una pasada!!!!